Vibb er et heldigitalt strømselskap. Vi vil gjøre strøm enkelt og vi vil at du skal bruke minst mulig strøm.

Det er ingen godt skjult hemmelighet at mange syns strømmarkedet er rotete og komplisert. Det er slitsomt å være kasteball mellom strømleverandører og til tider helt umulig å skille alle de ulike strømavtalene det florerer av på markedet. Vi tar strømmen i stikkontakten som en selvfølge, og vil helst bruke minst mulig tid og energi på strøm. Det finnes jo viktigere ting i livet😄.

Vi ønsker at du skal ha et enkelt og forutsigbart forhold til strøm. Du skal kunne lene deg tilbake og med et par tastetrykk på mobilen ha full oversikt og kontroll over ditt kundeforhold og strømforbruk.

Fem gode grunner for å velge Vibb

  • Ikke noe lureri🐒. Vi har valgt å tilby våre kunder kun én avtale, fordi vi mener dette er den mest rettferdige avtalen. Det er ingen bindingstid eller sleipe oppsigelsegebyrer. Du følger timeprisene på strømbørsen, og vi har ingen fortjeneste på strømforbruket ditt.  I Vibb-appen presenterer vi de ulike elementene av strømregningen, slik at du ser hva du faktisk betaler for.
  • Digital kundeservice💻. Du kan alltid ta kontakt med oss i chatten vår. Her svarer vi på alle spørsmål du måtte ha, og vi tar gjerne imot tilbakemeldinger og anbefalinger til videre utvikling av tjenesten.
  • Vi ordner alt det praktiske for deg🌟. Det skal så klart være enkelt å både bli kunde og være kunde hos oss. Når du registrerer deg som kunde hos Vibb sier vi opp din eksisterende avtale og sender deg automatisk første faktura på e-faktura. Papirfaktura hører vel steinalderen til.
  • Ingen bekymringer😍. For å få strøm levert i hjem i stikkontakten så du kan lade mobilen, se på netflix og lage mat, må du betale strømregningen hver måned. Sånn er det bare. Du skal ihvertfall slippe å bekymre deg over den. I Vibb-appen får du full oversikt over ditt strømforbruk, og du kan fortløpende følge med på hva strømregningen kommer til å bli.
  • Alt samlet på ett sted, i appen📲. De fleste av oss har alltid mobilen tilgjengelig, og vi har vel kanskje blitt litt for avhengig av den. Men den kan jo være med å gjøre hverdagen litt enklere, og det liker vi. Vi samler hele kundeforholdet i Vibb-appen slik at ditt forhold til oss skal bli enkelt og smertefritt.

Det er egentlig en sjette grunn til å velge oss. Vi tilbyr en strømavtale som er 30% rimeligere enn gjennomsnittet, men vi ønsker ikke rope høyt om dette da vi vil fokusere på andre ting vi mener er viktig i et kundeforhold. Poenget er at du alltid skal være trygg på at vi leverer det vi har sagt, en avtale er en avtale. Dermed kan du bruke tid og penger på morsommere ting🥰

Last ned Vibb-appen og kom i gang