Vibb er et heldigitalt strømselskap, med transparente og rimelige priser, og en app som gir deg full oversikt over eget strømforbruk.

Det er ingen godt skjult hemmelighet at mange syns strømmarkedet er rotete og komplisert. I følge Forbrukerrådet føler 50 % av norske strømkunder seg lurt og flertallet aner ikke hva de betaler for strømmen de bruker. Som strømkunde må du orientere deg i et hav av ulike strømavtaler som til tider et helt umulig å skille. Sånn skal det ikke være og det er faktisk ganske enkelt å gjøre noe med dette. Vibb er et strømselskap som kun tilbyr én strømavtale som er lik for alle, vi har ingen fortjeneste på ditt strømforbruk og en app som gjør deg til sjef over eget strømforbruk. Med Vibb kan du lene deg trygt tilbake og være sikker på at du ikke betaler mer enn du må😄

Fem gode grunner for å velge Vibb

  • En billig, ærlig og rettferdig strømavtale⚡. Vi har valgt å tilby våre kunder kun én avtale, fordi vi mener dette er den mest rettferdige avtalen. Du følger timeprisene på strømbørsen og vil alltid betale det samme for strømmen som oss. Dette er avtaletypen som viser seg å være billigst over tid og du får en strømregning som er basert på når du faktisk bruker strøm. Selvfølgelig har vi ingen bindingstid eller sleipe oppsigelsesgebyrer.
  • Du bytter til en av markedets beste strømavtaler med noen få tastetrykk📲. Når du blir kunde hos Vibb ordner vi alt det praktiske for deg. Vi sier opp din eksisterende avtale og sender deg automatisk første faktura på e-faktura. Papirfaktura hører vel steinalderen til.
  • Transparente priser💰. Hvordan skal du få vite hva du faktisk betaler for strømmen du bruker? Det løste vi ganske enkelt. I Vibb-appen kan du følge med time for time hva du betaler for strømforbruket ditt. Da kan du også enklere tilpasse forbruket ditt til timer med lavere strømpris.
  • Enkel oversikt over alle fakturaer📊. I appen får du oversikt over alle strømregninger, måned for måned. Har du flere boliger tilknyttet appen kan du enkelt bytte mellom disse for å se hvor mye strøm hver enkelt bolig bruker. Vi sørger for at du får alle boliger samlet på en felles strømregning. Enkelt og greit.
  • Full oversikt og ingen kjipe overraskelser😍. Strømregningen må betales hver måned, men hos Vibb skal du slippe å bekymre deg over den. I Vibb-appen får du full oversikt over ditt strømforbruk, og du kan fortløpende følge med på hva strømregningen kommer til å bli.

Last ned Vibb-appen og kom i gang

Du betaler kun et fast lavt månedsbeløp på 39 kr som gir deg tilgang til Vibb-appen og en strømavtale hvor vi har null fortjeneste på ditt strømforbruk. Som Vibb kunde skal du alltid skal være trygg på at vi leverer det vi har sagt, en avtale er en avtale. Dermed kan du bruke tid og penger på morsommere ting🥰

Knapp for nedlastning fra App Store
Knapp for nedlastning fra Google Play