For å lykkes og bevise at man kan tilby en strømtjeneste på kundens premisser er vi avhengig av et friksjonsfritt forhold oss imellom. Det vil det bli gode vibber av. For å nå kundens forventninger må vi snu dagens bransjestandard på hodet, og se det hele med kundens øyne og utfordre det etablerte💪.

Hvordan gjør vi det?

Et heldigitalt kundeforhold📱. Du får hele kundeforholdet samlet på et sted, i Vibb-appen. Her får du enkelt oversikt og kontroll, derfor mindre behov for kundesupport og spørsmål. Vi ønsker å bevise at et heldigitalt kundeforhold gir økt kundetilfredshet og lojalitet.

Organisk vekst🌸. Vi vinker farvel til geriljamarkedsføring og innpåslitne selgere. Vi vil skape gode vidder oss i mellom, og at du inviterer venner og familie til å bli med. Veldig kostnadsbesparende skal du vite. På den måten håper vi å få kundevekst, med fornøyde kunder. Det er jo det aller viktigste😄.

Vi tilbyr kun én strømavtale, som er lik for alle⚡️. Det er ikke noe lureri (les lokketilbud), ingen bindingstid eller skjulte gebyrer. Hos Vibb er avtale en avtale. Fakta er at alle strømleverandører i Norge kjøper den samme strømmen til samme pris. Utfordringen er at de skal pakke inn alle strømavtalene på ulik måte, som gjør det ekstra vanskelig for deg å skille de fra hverandre, og vite hva du faktisk betaler for.

Vi har ingen fortjeneste på strømmen du bruker💰. Vi vil faktisk at du skal bruke minst mulig strøm. Dette skal vi hjelpe deg med, og vi forteller deg underveis hvordan du ligger an.

Vi vil spille på lag med kunden og gi makten tilbake til folket. Derfor lover vi å jobbe hver dag for å gjøre strøm enkelt og forståelig for folk flest😍.