Ny teknologi gir nye muligheter samtidig som kundene får høyere forventninger til sin strømleverandør. For å møte morgendagens behov ønsker vi å levere en heldigital tjeneste som gjør strøm enkelt og forståelig🥳.

Det skal være enkelt og smertefritt å være kunde hos oss. Når du registrer deg gjennom Vibb-appen sier vi opp din eksisterende strømavtale og sørger for at du automatisk får første faktura på e-faktura. Det er null stress😉. Du får hele kundeforholdet samlet på ett sted, i appen, og her kan du enkelt ta kontakt med oss via chatten hvis du lurer på noe eller bare vil si hei.

Full oversikt over ditt strømforbruk og dine kostnader rett inn på mobilen📲

Det som er så fint er at alle norske hjem har fått installert AMS målere. Disse nye strømmålerne gjør det mulig for deg å følge med på strømforbruket ditt time for time, hver dag. Men hvor skal du finne denne informasjonen? For å gjøre det raskt og enkelt for deg får du strømforbruket ditt presentert i Vibb-appen, slik at du får full oversikt. Du kan følge med på hvor mye du bruker i både kWh, kroner og øre.

Du kan hele tiden følge med på hva du betaler for strømmen, og vi holder deg oppdatert på hva strømregningen blir. Den berømte strømregningen er ikke alltid like lett å forstå, dette hjelper vi deg med. Vi gir deg oversikt over alle fakturer og presenterer de slik at du forstår hva du faktisk betaler for.

Vi vil lage tjenester som gir deg forutsigbarhet, kontroll og trygghet i hverdagen🤗

Tjenestene vi utvikler er laget for deg, og du påvirker vår utvikling. Vi kan jo ikke bestemme alene hva du faktisk ønsker. Alle våre kunder skal få muligheten til å spille inn ideer til nye funksjoner og gi oss tilbakemelding på lure forbedringer. Sammen med kundene våre skal vi sette en ny standard for strømbransjen.