Vi er klar over at strømmarkedet kan virke forvirrende og komplisert for den vanlige nordmann. Det blir ikke enklere av at det florerer av ulike tilbud. For å gjøre det enkelt for deg, tilbyr vi kun én strømavtale som er lik for alle og gir deg full oversikt i Vibb-appen. Du får levert helt vanlig strøm i stikkontakten, som fungerer like godt til alle formål året rundt. Det må vel være en deilig følelse😅. 

Hvorfor gjør vi det?

Det er av den enkle grunn at vi ønsker å tilby våre kunder en rimelig, forståelig og trygg avtale. Forbrukerrådet har gått hardt ut i media og etterlyst et enklere og mer transparent strømmarked. I et webinar trekker forbrukerrådet frem at flesteparten ikke aner hva de betaler for strømmen sin og det tilbys altfor mange ugunstige avtaler.

Kundene blir lurt gjennom uredelig markedsføring, lokkepriser og meningsløse ekstratjenester, sier Inger Lise Blyverket fra forbrukerrådet.

I dag flommer markedet over av ulike avtaler, som er umulig å skille (med mindre du finleser vilkårene) og det er svært vanskelig for forbrukeren å vite hva de faktisk betaler for. Strømmen du får i stikkontakten er den samme uavhengig hvilken strømavtale eller strømleverandør du har. Alle strømleverandører i Norge kjøper den samme strømmen til samme pris. Utfordringen er at de skal pakke inn alle strømavtalene på ulik måte, som gjør det ekstra vanskelig for deg å skille de fra hverandre, og vite hva du faktisk betaler for🤦‍♀️.

Dette vil Vibb gjøre noe med. Vi ønsker å gjøre det enkelt og trygt for deg.

  • Vi tilbyr kun én strømavtale☝️. Ved å gjøre dette skal du være trygg på at vi ikke flytter deg over på en dyrere avtale.
  • Du får strøm til timespot⚡️. Det vil si du betaler akkurat det samme for strømmen som oss. Du følger prisen på kraftbørsen time for time, og får prisen hver time ganget med ditt forbruk for denne timen. Sluttresultatet er en rettferdig strømregning som er basert på ditt faktiske forbruk.
  • Vi baker ingen andre kostnader inn i selve strømprisen💰. På denne måten får du vite hva du betaler for selve strømmen.
  • Vi har ingen bindingstid🔒. Du skal være kunde hos oss fordi du er fornøyd, noe annet hadde vært for dumt.
  • Ingen skjulte vilkår med liten skrift. Strømavtalen har et påslag på maks 1 øre/kWh og vi viser deg selvfølgelig hva som er inkludert i dette både på nettsiden og i appen.

Avtalen innebærer abonnering av Vibb-appen for kun 39,- måneden, så fortjenesten får vi gjennom antall strømkunder. Jo flere, jo bedre (må jo være ærlig å si det)😄.

Vi vil at du skal vite akkurat hva du betaler for og få full oversikt over ditt strømforbruk

Vibb forenkler ditt forhold til strøm, og samler hele kundeforholdet i en app. Appen gir deg full oversikt og kontroll over eget strømforbruk. Den holder deg oppdatert på hva strømregningen kommer til å bli, slik at du slipper en kjip overraskelse på slutten av måneden. Når strømregningen først kommer, gjør vi det veldig enkelt for deg. Du får oversikt over alle dine fakturaer i Vibb-appen. Vi presenterer de ulike elementene av strømregningen for deg, slik at du ser hva du faktisk betaler for.

Du skal rett og slett kunne lene deg tilbake og slippe å tenke på strøm.

Det er strøm gjort riktig😎.

Last ned Vibb-appen og kom i gang