Vibb er en startup med utspring fra to etablerte aktører i den norske strømbransjen, vi eies 50/50 av Glitre Energi og Agder Energi. Hva er vel bedre enn å ha to ressurssterke eiere med kunnskap og erfaring når vi trer inn strømmarkedet med mål om å snu opp ned på bransjen. Både Glitre Energi og Agder Energi har sett et det er en ledig plass i strømmarkedet, for en aktør som ønsker å gjøre en forskjell. Vibb har som mål å være denne aktøren😎.

Ny teknologi gir nye muligheter samtidig som kundene får høyere forventninger til sin strømleverandør. Det er ingen hemmelighet at mange sliter med å forstå strømregningen og hva som påvirker forbruket⚡️

Derfor skal Vibb levere en heldigital tjeneste som gjør strøm enkelt og forståelig for folk flest.

Våre eiere bidrar med kompetanse og erfaring for å få på plass grunnstenene for å drive et strømselskap, og Vibb drar strikken enda lenger for å kunne tilby nye innovative og brukervennlig tjenester. Vi vil spille på lag med kunden og gi makten tilbake til folket💪. Det hadde jo vært utrolig deilig om vi kunne hatt et enkelt, trygt og forutsigbart forhold til strøm. I dag er det nok av hverdags-bekymringer, strøm bør ikke være en av disse.

Vi er utrolig glade over å ha to sterke mødre i ryggen som viser oss tillit og backer oss fremover på veien😍.