Vi bryr oss alle om miljøet og vil bidra til å skape en bedre verden. To store faktorer i den bærekraftige utviklingen er å redusere energiforbruket og bruke fornybar energi. Som strømleverandør ønsker vi sammen med deg være med på å bidra til en bærekraftig utvikling😄.

Det som kanskje skiller oss fra andre strømleverandører er at vi ikke ønsker å ha fortjeneste på ditt strømforbruk. For ville det ikke vært gøy om du kunne vært mer miljøvennlig og spart penger samtidig?

Energieffektivisering – reduser strømforbruket og spar penger⚡️

Vi har lånt et sitat fra naturvernforbundet som sier det veldig godt:

Den mest miljøvennlig energien er den som ikke brukes. En kilowattime spart er bedre enn en kilowattime produsert.

Det er smartere, mer miljøvennlig og billigere å bruke mindre strøm. På en eller annen måte blir miljøet belastet av strømproduksjon, så det beste valget vi kan ta er å redusere strømforbruket vårt.

Faktisk så har det internasjonale energibyrået trukket frem energieffektivisering som det viktigste virkemiddelet for å begrense den globale oppvarmingen til 2 grader. Så hva sier du, vil du være med å gjøre en forskjell?

Hos Vibb slår vi et slag for energieffektivisering. Du sparer både penger og miljøet ved å redusere strømforbruket ditt. Vi gir deg en oversikt over strømforbruket rett inn på mobilen din, slik at du enkelt kan ta noen smarte valg for å redusere forbruket.

Vi vil selge mindre strøm fordi det er bra for miljøet – og for deg🌎

Er det galskap å si at vi som strømleverandør vil selge minst mulig strøm? Vi verken taper eller tjener penger på hvor mye strøm vi selger, men vi sparer miljøet ved å kutte strømforbruket.

Fortjenesten får vi gjennom antall strømkunder. Prisen vi kjøper inn strømmen for, er prisen vi selger den ut til deg for. Strømmen får vi derfor 0 kr i fortjeneste på.

Vibb tydeliggjør hva du egentlig betaler for strømmen din💸

I dag operer strømleverandørene med en haug av ulike avtaler og priser. Vi tilbyr kun én digital strømavtale, som er lik for alle. I Vibb-appen får du full oversikt og kontroll over eget strømforbruk. Vi presenterer strømregningen for deg, slik at ser hva du faktisk betaler for.

Klarer vi å hjelpe deg til å kutte strømforbruket og bruke strømmen smartere, sparer vi miljøet. Vi tjener akkurat det samme, og du sparer penger. Det er en vinn-vinn situasjon for alle🤩.

Last ned Vibb og kom i gang