Den siste tiden har det mildt sagt stormet rundt strømbransjen. Flere strømselskaper har blitt klagd inn til Forbrukerrådet for prisjuks og endelig har Forbrukertilsynet fastslått at det faktisk er ulovlig å selge avtaler med hemmelig (eller godt skjulte) prispåslag. Det ble også gjort en undersøkelse fra Forbrukerrådet som viser at 50 % av norske strømkunder føler seg lurt. Det kom frem at flertallet syns strømprisen er umulig å forstå. Bare en av fire hva de betaler for strømmen og kun en av ti vet hva markedsprisen er. Slik skal det ikke være, og vi i Vibb ønsker å være med å sette en ny standard for strømbransjen😎.

For det er ingen tvil om at strømmarkedet kan virke forvirrende og kompliserende for mange, og at det derfor kan være vanskelig å vite hvilken avtale man skal gå for. Uansett hvilken avtale du velger, er det samme strøm du får i stikkontakten din. Vibb ønsker derfor å legge fokuset over på selve tjenesten og tilby våre kunder en rimelig, forståelig og trygg avtale. Vi har gjort 3 enkle grep, som vi mener er med å forenkle forholdet kunden har til strøm og som er med å bygge et tillitsfullt kundeforhold.

1. Vi tilbyr kun én strømavtale, lik for alle⚡️

Med Vibb trenger du ikke bekymre deg for om du har en dårlig avtale eller om betingelsene endrer seg – det er kun en avtale, lik for alle. Vi tilbyr en avtale med timespot, som vil si du følger prisene på kraftbørsen time for time. Vi mener dette er den mest rettferdige strømavtalen, da du betaler akkurat det samme for strømmen som oss og vi fakturerer deg basert på ditt faktiske forbruk

2. Transparente priser💸

I din strømpris ligger spotpris per time fra kraftbørsen Nord Pool + et påslag på maks 1 øre/kWh. Påslaget går kun til å dekke lovpålagte elsertifikater, opprinnelsesgarantier og avgifter knyttet til innkjøp av strøm. Derfor har Vibb ingen fortjeneste på verken spotprisen eller påslaget. Du betaler kun et fast månedsbeløp på 39 kr, som gir deg tilgang til strømavtalen og bruk av Vibb-appen.

I appen vil kunden hele tiden kunne se hva de betaler for sitt strømforbruk, time for time. Vi viser kundens totale strømpris ved å vise markedsprisen (spotprisen) på strøm + påslaget. Slik får du muligheten til å flytte forbruk til timer med lavere pris. Hva er det man sier, ærlighet varer lengst 😉

3. Full oversikt og kontroll i Vibb-appen📊

Få strømforbruket ditt rett inn på mobilen, og følg med på hvor mye du bruker hver time, hver dag. Vi holder deg oppdatert på hva strømregningen blir, så du slipper en kjip overraskelse på slutten av måneden.

Last ned Vibb-appen og kom i gang📲

Registreringen er enkel og rask. Vi tar oss av alt det praktiske, og ordner hele byttet for deg. Du betaler kun et fast lavt månedsbeløp på 39 kr som gir deg tilgang til Vibb-appen og en strømavtale hvor vi har null fortjeneste på ditt strømforbruk. 

Knapp for nedlastning fra App Store
Knapp for nedlastning fra Google Play