fbpx

Strømavtalen

Strømavtalen med 0,- fortjeneste på ditt strømforbruk

Strømpris: Spotpris + maks 1 øre/kWh i påslag

Fast månedsbeløp: 39,-

Last ned appen og bli kunde

Knapp for nedlastning fra App Store Knapp for nedlastning fra Google Play

Vi setter en ny standard i strømbransjen

Derfor tjener vi 0,- på strømmen

Hele bransjen for øvrig har ett eneste mål, og det er å maksimere prisen på kraft. Det handler om å selge så mange kilowattimer som mulig og få så stort påslag som mulig. Det mener vi hører steinalderen til. Strøm er en nødvendighet og vi vil hjelpe deg å bruke minst mulig penger på strøm. Da sier det seg selv at vi ikke skal ta fortjeneste på ditt strømforbruk.

Spotpris = strømpris time for time

Strømprisen følger spotpris time for time fra kraftbørsen Nord Pool + maks 1 øre/kWh i påslaget. Påslaget går utelukkende til å dekke avgifter og lovpålagte elsertifikater. I appen kan du følge strømprisen live og se hva du betaler time for time. Flytt forbruk til timer med lavere pris og spar penger.

Full oversikt og kontroll

I appen får du full oversikt over strømforbruket ditt og vi holder deg oppdatert på hva strømregningen blir. Få innsikt i hvor mye strøm du bruker hver time, hver dag.

Ørepåslag, har det noe å si?

Vi tar kun 1 øre/kWh. Det dekker kun avgifter og lovpålagte elsertifikater. Utgifter utover dette dekkes av abonnement på 39 kr. Andre aktører tar alt fra 3-14 øre per kWh. Det høres kanskje ikke så mye ut, men 1 øre mer i påslag tilsvarer 170 kr mer i året for en gjennomsnittlig bolig. Med andre ord så tjener strømleverandøren din 170 kr mer for hvert øre de får på strømmen din. Har de mange kunder da, så blir det mye penger i kassa.

Når sjekket du strømavtalen din sist?

Så enkelt bytter du til Vibb

Vi fikser alt det praktiske og sier opp din gamle avtale.

1

Du oppgir telefonnummer

Vi søker opp boligen og strømmåleren din.

2

Vi fikser byttet

Bekreft at du er deg, så tar vi oss av resten.

3

Du er en av oss

Aldri betal mer enn du må.

Last ned appen og bli kunde

Knapp for nedlastning fra App Store Knapp for nedlastning fra Google Play

Reduser strømforbruket og få lavere strømregning med Vibb

Analyser og innsikt

Live strømpris

Forbruksoversikt

Bærekraftig funksjoner

Klar til å bytte til fremtidens digitale strømselskap?

Vibb ordner alt det praktiske og kansellerer din tidligere strømavtale.

Knapp for nedlastning fra App StoreKnapp for nedlastning fra Google Play

Ofte stilte spørsmål og svar

Har Vibb bindingstid?

Nei, vi har selvfølgelig ingen bindingstid på vår strømavtale. Vi lever av at kundene er fornøyde med oss, ikke av å låse deg inne i en avtale med bindingstid.

Om strømprisen er uten marginer, hva tjener dere penger på?

Vibb har null fortjeneste på strømprisen. Det vi lever av er fornøyde kunder og et abonnementet på 39 kr per måned, som vi igjen bruker til å utvikle nye tjenester til deg. Dinosaurene (de store aktørene) i bransjen har høy fortjeneste på strømmen du bruker. Det mener vi er feil. Derfor har vi heller ikke fortjenste på strømforbruket ditt og ønsker at våre kunder skal bruke minst mulig penger på strøm. Det mener vi er til det beste for lommeboken din, planeten og barna våre.

Tilbyr dere gjennomfakturering av nettleie?

Vi skulle gjerne tilbudt gjennomfakturering til våre kunder, men den økonomiske belastningen og risikoen er for skjevfordelt mot strømselskapene. Du kan lese mer om det her.