fbpx

Gode vibber

Bli sjef over egen strømregning

Ta kontroll over egen strømregning med Vibb sin digitale strømavtale. Du betaler kun 39 kr/mnd og får full oversikt over eget strømforbruk i Vibb-appen.
  • Vi har ingen fortjeneste på ditt strømforbruk
  • Følg fortløpende med på hvor høy strømregningen blir
  • Følg strømprisen time for time
Last ned Vibb-appen og bli kunde idag.

Knapp for nedlastning fra App Store Knapp for nedlastning fra Google Play

Vi gjør strøm  enkelt 

Vibb er fremtidens digitale strømselskap som gjør deg til en smartere forbruker. Kun én strømavtale uten lureri og bekymringer, og full oversikt med alt på ett sted.

Ingen kjipe overraskelser💸

Hold deg oppdatert på hva strømregningen blir

Se hvor mye strøm du har brukt, i kroner og øre, hittil i måneden. Slik vet du akkurat hvor mye du må sette til side før strømregningen kommer.

Oversikt og innsikt i eget strømforbruk, time for time📊

Forbrukshistorikk

Hvor mye strøm bruker jeg egentlig, og når bruker jeg mest strøm? Den oversikten gir vi deg rett inn på mobilen.

Unngå strømpristoppene⚡️

Følg med på strømprisen time for time

Få muligheten til å flytte forbruk til timer med lavere pris og påvirk egen strømregning. Kanskje får du en ypperlig unnskyldning til å utsette klesvasken?

Forstå din egen strømregning😎

Få innsikt i hva du faktisk betaler for

Som en av få på markedet har Vibb full transparens i alle priser. Vi bryter ned strømprisen og din faktura, slik at strømregning blir forståelig.

3 raske fakta om strømbransjen

Strømselskapet er ditt kontaktpunkt og tjenesteleverandør

Strømselskapet, også kalt strømleverandør, kjøper inn strøm på vegne av kunden på strømbørsen. Det er din lokale nettleverandør som sørger for at strømmen blir levert hjem i stikkontakten din.

Strømmen er den samme, prisen og innpakningen er ulik

Du får den samme strømmen i stikkontakten, uavhengig hvilket strømselskap du har. Hvor mye du betaler for strømmen er avhengig av hvilken avtale du har. Med en timespotavtale, som Forbrukerrådet anbefaler, sikrer du deg markedspris på strøm og du får mulighet å styre forbruket etter strømprisen.

Påslag er det som blir lagt på toppen av strømprisen

Jo høyere påslag et strømselskap har, jo mer tjener de på strømforbruket ditt og desto dyrere blir det for deg å bruke strøm. Vibb sier takk og farvel til unødvendig høye påslag.

Hva gjør et strømselskap?
Strøm er strøm
Unngå avtaler med høye påslag

Hvorfor bry deg om hvilket strømselskap du har?

Historien om Vibb

  

Vibb er en liten aktør, men vi har satt oss et hårete mål om å snu opp ned på denne tungt etablerte bransjen, utfordre det eksisterende og sette en ny standard. La oss konkurrere om å ha de beste tjenestene, ikke de mest kreative og sleipe avtalene. Derfor har vi valgt å kun tilby én strømavtale til våre kunder. Med Vibb trenger du ikke bekymre deg for om du har en dårlig avtale eller om betingelsene endrer seg – det er kun én avtale, lik for alle.

Bli en del av  fremtidens strømselskap

Du trenger ikke slå opp i et leksikon for å bli klok på strøm – bare åpne Vibb-appen.

Bli Vibb kunde i dag

Med et par tastetrykk på mobilen får du full oversikt og kontroll over ditt strømforbruk. Vi tar oss av alt det praktiske og ordner byttet for deg.