fbpx

Om Vibb

Fremtidens digitale strømselskap

Vibb setter en ny standard for strømbransjen, med fokus på gode kundeopplevelser og tillit. Vi leverer en digital tjeneste som gjør strøm enkelt og forståelig for folk flest. Sammen med kundene våre utvikler vi nyskapende tjenester som skal hjelpe deg å få lavest mulig strømregning.

Vi vil at du skal bruke minst mulig penger på strøm. Vi kan dessverre ikke påvirke eller styre faktorene som bestemmer strømprisen. Det vi kan gjøre, er å sikre at du ikke betaler mer enn du må for strømmen du bruker. Derfor har vi ingen fortjeneste på strømprisen og tjener 0,- på strømforbruket ditt.

Hvordan skal vi tjene penger lurer du kanskje på ? Vi har fortjeneste i det faste månedsabonnementet på 39,- for appen. Siden vi verken har telefonselgere, gateselgere eller fordyrende mellomledd presser vi kostnadene ned til et betydelig lavere nivå enn våre konkurrenter. Det er heller ikke en overdrivelse å si at markedsbudsjettet vårt er på ca 1% av de største strømselskapene. Vi jobber for å få lojale og fornøyde kunder, slik at de inviterer venner og familie til å bli en del av oss.